Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Tajt & modern

Är din stil gentil & modern då kan du inte misslyckas med våra vackra krukor. Blomkrukornas moderna utseende passar mycket bra i en trädgård med en elegant design. Krukorna är gjorda av polyester och stenpulver (fiberstone). Dessa material ger den perfekta blandningen för att skapa en hållbar och stark kruka. Genom användning av de bästa materialen är växtkrukorna motståndskraftiga mot alla väderförhållanden. Krukorna kommer med fem års tillverkargaranti för att garantera detta.

Växtkrukor med den eleganta & moderna stilen finns i färgerna grå, antracit och glänsande vit. Användningen av polyester och stenpulver gör att krukorna är lätta att flytta i din trädgård eller på din balkong så att du kan testa olika indelningar. Vi erbjuder ett brett sortiment av färger, dimensioner och former så att du alltid hittar den rätta stilen för din trädgård eller balkong.

Visa som Rutnät Listvy

30 produkter

Visa
per sida
Sortera på

Brett utbud av färger, dimensioner och former

Du kan till exempel välja en avlång kruka för att ställa en av våra färdiga häckar i. Eller ta en vacker rund form för solitär placering av en växt. Genom att placera en färdig häck i den avlånga krukan skapar du omedelbart ett skydd i din trädgård. Har du lagom plats, kan du naturligtvis också sätta flera bredvid varandra. Men även med de enskilda krukorna kan du på ett lekfullt sätt skapa avskildhet på din balkong eller i din trädgård.

  plantenbak modern sfeerfoto

Lätt att underhålla

Det är inte svått att hålla våra växtkrukor i gott skick. På grund av materialet och den släta utsidan är de helt lätta att rengöra. Du behöver bara använda rent vatten för att spola bort smutsen och dina blomkrukor kommer att se ut som nya igen.

Du beställer dina krukor snabbt och enkelt på Hackvaxteronline.se. Välj de krukorna som passar dig bäst och efter att du har lagt in beställningen kommer vi genast att hämta in dina produkter. Växtkrukorna levereras så snabbt som möjligt till dig så att du kan börja njuta av dem. Har du svårt att välja? Vår kundtjänst hjälper dig gärna.

plantenbak_sfeer_strak_modern