Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Klagomål

Vi på Hackvaxteronline.se gör vårt bästa för att se till att du som kund ska känna dig nöjd med att handla hos oss, och för att säkerställa, att alla varor är av högsta kvalitet och i perfekt skick. Har du ett klagomål, så gör vi vårt yttersta för att lösa problemet så smidigt som möjligt, tillsammans med dig.

Om du vill klaga på ditt köp, kontakta kundservice@hackvaxteronline.se, tel. 010-888 5627 inom 14 dagar från mottagande. Vi kommer att skicka dig en e-post inom 5 dagar från den tidpunkt då vi tagit emot ditt klagomål, där vi bekräftar att vi har tagit emot ditt klagomål och informerar dig hur lång tid det kommer att ta att svara på ditt klagomål.

Om vi mot förmodan inte lyckats att lösa problemet tillsammans med dig, kan du lämna in ett klagomål till vederbörande nämnd. 

Eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR). ARN: http://www.arn.se/ Box 174, 10123 Stockholm ARN på andra språk: http://www.arn.se/other-languages/ EU ODR: http://ec.europa.eu/odr / https://www.eccsverige.se/en/tvistlosning