Personuppgifter och Cookies

Plants Online BV (handelsnamn: hackvaxteronline.se) skyddar personuppgifterna för alla som besöker hemsidan och ser till, att personuppgifter behandlas konfidentiellt. Insamlad information används för orderhantering och vi garanterar att dina uppgifter inte lämnas ut till tredje part utöver de företag som vi arbetar med. Därutöver använder vi dina personuppifter endast vid ditt uttryckliga godkännande.

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss, behöver vi följande information:
Namn
Adress
Telefonnummer
E-postadress

Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varor till dig. Personuppgifter registreras hos Plants Online BV och sparas i fem år, varefter de raderas. Vid insamling av personuppgifter via vår webbplats, ser vi till att det alltid sker i samband med att du ger ditt uttryckliga medgivande, så att du är informerad om exakt vilka uppgifter som samlas in och varför.

Vid insamling av personuppgifter via vår webbplats, ser vi till att det alltid sker med ditt uttryckliga medgivande, så att du är informerad om exakt vilka uppgifter som samlas in och varför. VD, Lori van Geffen och Frank Pelders för Plants Online BV har tillgång till uppgifterna som registrerats om dig. Dataansvarig på Hackvaxteronline.se är Jacob Kolff. PlantsOnline följer Personuppgiftslagen (PuL). Vi krypterar inte lagrad kunddata. Vi krypterar inte kunddata när vi skickar den. Information som Hackvaxteronline.se samlat in, överförs eller säljs inte på något sätt till tredje part, och vi registrerar inga känsliga personuppgifter.

Som registrerad hos Plants Online BV, har du alltid rätt att göra invändningar mot registreringen. Du har även rätt att kontrollera de uppgifter som registrerats om dig. Dessa rättigheter är enligt Personuppgiftslagen och frågor kring detta skickas till Plants Online BV via e-post kundservice@hackvaxteronline.se.

-Vi använder din e-postadress för att kontakta dig angående ditt köp, för att informera dig om uppdateringar av webbplatsen som är relevanta för dig, för att informera dig om produkter, erbjudanden eller tjänster från Hackvaxteronline.se, som du kan vara intresserad av, eller informera dig om andra marknadsföringsrelaterade tjänster. Du kan när som helst ta bort dina personuppgifter från vår e-postlista på webbsidan.
-Om du bestämmer dig för att skriva en recension, får du själv avgöra, om du vill lägga till ditt namn eller andra personuppgifter. Vi vill gärna veta vad du tycker, men vi förbehåller oss rätten att radera inlägg som inte följer våra regler.
-Om du deltar i en tävling eller svarar på ett erbjudande, behöver vi ditt namn, adress och e-mailadress. Dina uppgifter används enbart för att administrera tävlingen, kontakta vinnaren/vinnarna och för att mäta responsen på marknadsföringskampanjer.

Hackvaxteronline.se säljer inte dina personuppgifter

Hackvaxteronline.se varken säljer eller lämnar ut dina personuppgifter till tredje part utöver distributionspartners. Alla våra anställda, som har tillgång till, och är associerade med behandling av personuppgifter, är skyldiga att respektera sekretessen för våra besökares personuppgifter.

Cookies

Cookies är små filer, som skickas till din browser från en webbserver och lagras på din dator, så att Hackvaxteronline.se kan känna igen din dator, mobila enhet eller surfplatta vid ett senare tillfälle. De gör det möjligt att komma ihåg dina inställningar och det innebär, att du inte behöver lägga in dina uppgifter på nytt när du besöker vår hemsida, och säkerställer därmed, att du alltid får den bästa servicen och den mest relevanta informationen. Vidare använder vi dessa cookies för att samla in information om hur våra besökare använder webbplatsen, så vi kan förbättra webbplatsen och våra produkter samt utföra statistiska undersökningar. Du kan när som helst radera cookies från din dator, hur beror på din webbläsare. Om du väljer att radera dessa cookies kan du eventuellt uppleva begränsad funktionalitet på webbsidan.

Har du frågor angående vår integritetspolicy så kontakta oss gärna. Vår kundservice hjälpar dig gärna om du vill utöva din rätt att få tillgång till, korrigera, annullera eller invända mot hur dina personuppgifter behandlas.

Eventuella framtida ändringar i Hackvaxteronline.se’s sekretesspolicy kommer att publiceras på hemsidan.