Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Returer

Vill du använda din ångerrätt eller returnera plantor?

Vi på Hackvaxteronline.se vill se till att du är nöjd med din nya häck. Om så mot förmodan inte skulle vara fallet, har du möjlighet att returnera häckväxterna inom 14 dagar. Du ska kontakta oss först via kontaktformuläret på ’Kontakta Oss’-sidan eller ring oss innan du skickar tillbaka varorna.

Det är viktigt att du meddelar oss innan du skickar tillbaka varorna, eftersom vi arbetar med olika leverantörer. Vi kan inte ta emot växterna på vårt kontor.

Du måste returnera eller överlämna varorna till oss utan dröjsmål senast 14 dagar efter leveransdagen, och efter du har informerad oss om beslutet att använda ångerrätten. Du är i tid om du returnerar varorna innan perioden på 14 dagar har gått ut. De direkta kostnaderna för att returnera varorna står du för, kostnaderna är desamma som transportkostnaderna som du har betalat med din beställning, om inte annat avtalats med Plants Online BV. Det betyder att de originella transportkostnaderna inte blir återbetalt till dig, om inte annat har fastställts av oss i överenskommelse med dig.

Om du har skickat tillbaka en vara för att reklamera eller ångra ditt köp, skickar vi dig en bekräftelse via e-post när vi har tagit emot varan. I mailet finnar du information om hur processen i förbindelse med behandlingen av din reklamation/ånger kommer att framskrida.

För ytterligare information om ånger/returer hänvisas till Handelsvillkoren

Vår returadress:

Plants Online BV

Oekelsebaan 10-C

4881 NG Zundert

Nederländerna