Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Naturligt utseende

Krukorna med en naturlig look är gjorda av glasfiberarmerad plast (GRP), vilket gör dem lätta att bära. Men en kruka tillverkad av GRP har också en lång levnadslängd. På grund av sitt yttre som liknar lera kommer dessa krukor att smälta in i naturen.

Våra blomkrukor med naturligt utseende finns i färgerna ljusbrun, mörkbrun och ljusgrå. Dessa färger garanterar att dina krukor smälter in din trädgårds omgivning. Underbart för en trädgård eller balkong med lantlig stil. Vi bjuder ett sortiment där olika färger, former och dimensioner finns tillgängliga så att du alltid kan välja den rätta krukan för din trädgård. Vissa växtkrukor kan användas för placering av en färdig häck, till exempel för att kreera avskildhet på en terrass eller balkong. Välj för detta ändamål krukor som är 1,20 meter långa. För en annorlunda look erbjuder vi krukor för att planta ut solitära växter: det kommer att skapa en vacker syn i din trädgård, på din balkong eller i innergården.

Visa som Rutnät Listvy

40 produkter

Visa
per sida
Sortera på
London Cube 40 - Morkbrun
London Cube 40 - Morkbrun
Från 1 582,40 kr
London Cube 40 - Ljusgrå
London Cube 40 - Ljusgrå
Från 1 582,40 kr
London Cube 40 - Ljusbrun
London Cube 40 - Ljusbrun
Från 1 582,40 kr

Gjord av de finaste materialen

Endast de bästa och vackraste materialen används för att tillverka våra växtkrukor. En kruka är därför mycket stark och hållbar att använda. Mycket uppmärksamhet ägnas åt produktutveckling och kvalitetskontroll och krukorna är motståndskraftiga mot frost och UV-strålning. Fördelen med plastkrukorna är att de är lätta att flytta och dessutom lätta att rengöra. Smuts avlägsnas snabbt genom att helt enkelt spruta plantorna rent med vatten så att dina krukor kommer att se ut som ny igen utan att andra rengöringsmedel behövs.

plantenbak natuurlijk sfeerfoto  

Beställ enkelt online

Du kan snabbt och enkelt beställa växtkrukor på Hackvaxteronline.se. Välj rätt färg, form och mått. Efter du har lagt in din beställning samlar vi genast in dina produkter och levererar dem snabbt till ditt hem. Har du ytterliga frågor om beställningsprocessen eller vill du ha råd om blomkrukorna? Kontakta i så fall vår kundtjänst. Våra medarbetare hjälper dig gärna!

plantenbakken_sfeer_natuurlijke_uitstraling