Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Naturligt utseende

Krukorna med ett naturligt utseende är gjorda av glasfiberarmerad plast (GRP), vilket gör att de är lätta och således enkelt kan förflyttas. Krukor som är tillverkade av GRP är också väldigt slitstarka. Krukornas yttre liknar lera, vilket gör att de smälter in i trädgården på ett naturligt sätt.

Dessa blomkrukor säljs i olika färger, närmare bestämt i ljusbrunt, mörkbrunt och ljusgrått. Naturenliga färger garanterar att krukorna smälter in i trädgården och är ett idealiskt val för en trädgård eller balkong som präglas av en lantlig stil. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika färger, former och dimensioner, så att du alltid kan välja den kruka som passar din trädgård bäst. Vissa växtkrukor kan användas för planterandet av en färdig häck, om du till exempel vill åstadkomma mer avskildhet på en terrass eller balkong. För detta ändamål ska du välja krukor som är 1,20 meter långa. Om du föredrar ett annorlunda utseende erbjuder vi också krukor som är avsedda för solitära växter, och som kommer att bidra till vackra vyer i din trädgård, på din balkong eller på innergården.

Visa som Rutnät Listvy

10 produkter

Visa
per sida
Sortera på

Tillverkade av bästa möjliga material

Våra krukor är tillverkade av ett slitstarkt material som dessutom är mycket vackert. Således behöver du inte oroa dig för att krukorna skulle gå sönder. Mycket uppmärksamhet har ägnats åt produktutvecklande och kvalitetskontroll: våra krukor tål såväl frost som UV-strålning utmärkt. Fördelen med plastkrukor är att de är lätta att flytta på och dessutom enkelt kan rengöras. Du kan lätt avlägsna smuts genom att skölja krukorna med rent vatten, på så sätt kommer dina krukor att se som nya ut igen, utan att du behöver använda dig av andra rengöringsmedel.

plantenbak natuurlijk sfeerfoto  

Beställ krukor online på Hackvaxteronline.se

På Hackvaxteronline.se kan du snabbt och enkelt beställa växtkrukor online. Välj bara rätt färg, form och mått. Vi behandlar din beställning så snart du har slutfört den och levererar dina produkter hem till dig så snabbt som möjligt. Om du har ytterligare frågor gällande beställningsprocessen eller valet av krukor kan du givetvis kontakta vår kundtjänst. Våra medarbetare hjälper dig gärna!

plantenbakken_sfeer_natuurlijke_uitstraling