Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Tajt & modern

Om du önskar dig en tajt och modern trädgård kan du inte misslyckas med dessa vackra krukor. Blomkrukornas moderna utseende är idealiskt för trädgårdar med en elegant design. Krukorna är gjorda av en blandning av polyester och fibersten (fiberstone). Detta är en optimal blandning när man vill tillverka slitstarka krukor, materialen gör nämligen att växtkrukorna tål alla slags väderförhållanden utan svårigheter. Krukorna levereras med fem års tillverkargaranti som ett bevis på detta.

Växtkrukorna i kategorin tajt & modern finns i olika färger, närmare bestämt i grått, antracitgrått och glänsande vitt. Kombinationen av polyester och fibersten gör att krukorna är lättflyttade, vilket gör att du lätt kan prova på olika inredningar i trädgården eller på balkongen. Vi erbjuder ett brett sortiment av krukor i olika färger, dimensioner och former, så att du alltid hittar den stil som passar din trädgård eller balkong bäst.

Brett utbud av färger, dimensioner och former

I vår webbshop kan du till exempel välja avlånga krukor, som lämpar sig utmärkt för en av våra färdiga häckar. Genom att plantera en färdig häck i dessa avlånga krukor kan du omedelbart säkerställa mer avskildhet i trädgården. Du kan också välja en av våra runda krukor om du föredrar att plantera växterna solitärt. Om du har tillräckligt mycket utrymme i trädgården kan du placera ut krukorna bredvid varandra. Dessa enskilda krukor kan nämligen bidra med avskildhet på balkongen eller i trädgården på ett lekfullt sätt.

  plantenbak modern sfeerfoto

Lätta att underhålla

Våra växtkrukor är lätta att underhålla. Materialet och den släta utsidan gör att krukorna lätt kan rengöras vid behov. Använd rent vatten för att skölja bort smuts från krukorna, så kommer de att se som nya ut igen.

På Hackvaxteronline.se kan du snabbt och enkelt beställa de blomkrukor som passar dig bäst. Vi behandlar din beställning omedelbart efter att du har slutfört den. Växtkrukorna levereras hem till dig så snabbt som möjligt, så att du kan börja njuta av dem omedelbart. Vår kundtjänst hjälper dig gärna om du har svårt att välja bland våra blomkrukor.

plantenbak_sfeer_strak_modern