Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Hur säkerställer vi vår kvalitet?

Hur säkerställer vi vår kvalitet?

Försäljning av häckväxter

Den bästa kvalitén! Vi på Hackvaxteronline.se sätter alltid kvalitén i centrum, så att du kan njuta av häckväxterna som du köpt under lång tid framöver, kanske även i flera generationer. Vi tar det som en komplimang när kunder återvänder till oss igen och igen, eller rekommenderar oss till vänner och bekanta. Vi gör allt för att se till att du blir nöjd när du köper häckväxter hos oss, och därför erbjuder vi naturligtvis endast häckväxter av högsta kvalité.

Från plantskolan till ditt hem - till det bästa priset

  • Hackvaxteronline.se samarbetar med erfarna plantskolor, som har många års erfarenhet av att odla buskar och barrväxter som passar som häckväxt. Våra partners har ett mycket gott rykte i branschen.
  • Hackvaxteronline.se har 20 års erfarenhet av att sälja och distribuera häckväxter, så vi vet precis, hur vi bäst ska transportera växterna, så att de alltid kommer fram i rätt tid och i gott skick.
  • Våra plantskolor tar hand om plantorna och säkerställer, att häckväxterna kommer fram i gott skick. Plantorna ligger på plantskolan till den dag, de levereras ut.
  • Plantorna tas upp ur jorden inom en dag och skickas direkt till dig.

Försäljning av häckväxter

Jag vill läsa mer om logistikprocessen.

Jag vill gå till katalogen och titta på sortimentet.