Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Betongaktigt utseende

Krukorna med ett betongaktigt utseende är gjorda av glasfiberarmerad plast (GRP), vilket gör dem väldigt slitstarka medan de samtidigt är mycket lätta. På grund av sitt betongaktiga utseende ser de trots detta robusta ut, och bidrar därmed till en industriell look i din trädgårdsdesign..

Dessa blomkrukor kan användas för olika växter i vårt sortiment, såsom till exempel våra färdiga häckar. Genom att plantera en färdig häck i en kruka kan du skapa avskildhet på platser där växterna inte kan planteras i marken, såsom på en innergård, terrass eller balkong. Välj bland våra 1,20 meter långa krukor om du vill plantera en färdig häck. Vi tillhandahåller också krukor som är avsedda för solitära växter. Om du så önskar kan du placera ut flera av dessa krukor bredvid varandra, för att på sätt åstadkomma en vacker och avgränsande “häck” i trädgården eller på balkongen.

Visa som Rutnät Listvy

18 produkter

Visa
per sida
Sortera på

Krukor i olika färger

Våra växtkrukor finns i olika vackra och kraftiga färger, som bidrar till ett industriellt utseende i trädgården. Du kan välja mellan färgerna betonggrått, ljus betong, cortenstål och antracitgrått. Eftersom de är gjorda av plast kan krukorna lätt flyttas, vilket gör att du kan inreda din trädgård helt enligt dina egna önskemål. Vi tillhandahåller ett brett utbud av krukor i olika färger, former och storlekar, så att du alltid hittar en kruka som passar för just din trädgård eller balkong.

Plantenbakken_sfeer_betonlook

Frostbeständiga och UV-beständiga krukor

Våra växtkrukor tillverkas endast av bästa möjliga material. Krukor som är tillverkade i glasfiberarmerad plast är väldigt slitstarka och tål såväl frost som UV-strålning utmärkt. Under produktionsprocessen ägnas mycket uppmärksamhet åt produktutvecklande och kvalitetskontroll. Således erbjuder vi fem års tillverkargaranti på våra blomkrukor. En ytterligare fördel med krukor gjorda av plast är att de är mycket enkla att rengöra. Du behöver bara skölja av krukorna med rent vatten för att de ska se som nya ut igen.

Plantenbakken_sfeer_betonlook2

Beställ krukor online

På Hackvaxteronline.se kan du snabbt och enkelt beställa de krukor som bäst passar din trädgård bäst, det är bara för dig att välja rätt form, storlek och färg. Vi behandlar din beställning så snart du har slutfört den, för att på så sätt se till att du kan njuta av dina nya krukor så snabbt som möjligt. Om du har några frågor gällande valet av krukor eller växter får du gärna kontakta vår kundtjänst!