Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Betongaktigt utseende

Krukorna med betongutseende är gjorda av glasfiberarmerad plast (GRP), vilket ger dem en lång levnadslängd och gör dem lätta i vikt. På grund av betongutseendet ser de emellertid ändå robusta ut och skapar därmed en industriell look i din trädgårdsdesign.

Blomkrukorna kan användas för olika växter från vårt sortiment, till exempel våra färdiga häckar. Genom att placera en färdig häck i en kruka kan du skapa avskildhet på platser där de inte kan planteras i marken, såsom på en innergård, terrass eller balkong. För en färdig häck ska du välja en kruka med en längd på 1,20 meter. Våra krukor lämpas också för solitär placering av växter. Men genom att placera flera krukor bredvid varandra kan du ändå göra en vacker avskiljande “häck” i din trädgård eller på din balkong.

Visa som Rutnät Listvy

59 produkter

Visa
per sida
Sortera på

Olika färger tillgängliga

Växtkrukorna finns i färgerna betonggrå, gammal vit, rost/stål och antracit. Vackra kraftfulla färger som ger din trädgård ett industriellt utseende. Krukorna är lätta att flytta på grund av plastmaterialet. Genom att flytta en kruka till en annan plats i din trädgård eller på din balkong får du strax en hel ny look. Utbudet är stort, vi erbjuder olika färger, former och storlekar. Därför finns det alltid en kruka som passar till din trädgård, balkong eller gård.

Plantenbakken_sfeer_betonlook

Frostbeständig och UV-beständig

Våra växtkrukor tillverkas av endast de bästa materialen. På grund av användningen av GRP är krukorna starka och hållbara att använda, dessutom tålar de frost och UV-ljus. Under produktionsprocessen ägnas stor uppmärksamhet åt produktutveckling och kvalitetskontroll. Därför kommer våra blomkrukor med fem års tillverkargaranti. Eftersom de är gjorda av plast är blomkrukorna lätta att rengöra. Du behöver bara skölja dem med rent vatten och dina krukor ser återigen ut som ny.

Plantenbakken_sfeer_betonlook2

Beställ krukor online

På Hackvaxteronline.se kan du snabbt och enkelt beställa de krukorna som bäst passar din trädgård. Du väljer rätt form, storlek och färg, och efter din beställning har kommit in så ordnar vi resten. Om du har ytterliga frågor om våra krukor, snälla kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!