Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Färdig häck

Hackvaxteronline.se erbjuder färdiga häckar som kan fås i olika varianter. Vi erbjuder både små och stora häckelement, beroende på hur hög häcken ska vara. Våra färdiga häckar fås i många olika arter. Man kan exempelvis välja mellan bokhäck, avenbok, lagerhägg, idegran, murgröna och ett antal andra arter.

Färdiga häckar är häckar som blir tät och fin på bara en sesong. Stora häckelement ska planteras ut i trädgården, medan små häckelement kan planteras både i trädgården och balkonglådor eller blomlådor.

Fördelar:

  • Du har en fin, tät häck med det samma.
  • Kan planteras hela året runt (om det inte är minusgrader).
  • Det är möjligt att kombinera olika element.

Färdig häck - mer information

Färdig häck på Hackvaxteronline.se

Färdig häck på Hackvaxteronline.se

Vi har märkt en ökande efterfrågan på färdiga häckar i Sverige. Färdiga häckar kan planteras direkt i trädgården när du har tagit emot dem, då de har vuxit sig stora på plantskolan. Din häck är alltså helt färdig så snart den är planterad, så du har en tät, färdig häck redan samma dag. En idealisk lösning för dem som bor i exempelvis nybyggen med en tom trädgård. Färdiga häckar är också en bra lösning för dig som vill ge trädgården ett helt nytt utseende.

Det kräver lite ansträngning att plantera en färdig häck, speciellt vad gäller de stora häckelement, som du kan beställa från vår webbshop. Bjud in alla dina grannar eller få dina vänner att hjälpa till, då får du snabbt färdigt vad du hade i åtanke: en snygg, skyddad, vackert grön trädgård.

Köp färdig häck på Hackvaxteronline.se

Köp färdig häck på Hackvaxteronline.se

Häckväxter finns i många sorter och storlekar hos oss på Hackvaxteronline.se, men de flesta av dessa häckar behöver tid att växa upp efter du planterat dem. En färdig häck är klar att planteras i trädgården och blir direkt en tät häck, på bara en säsong. Det är just denna egenskap som gör färdiga häckar så attraktiva. En färdig häck är lite dyrare än en vanlig häck, men tid är också pengar: annars får du vänta i åratal, innan häcken vuxit ihop. Genom att beställa en färdig häck får du snart den häck, du behöver. Vi har märkt att kunderna också inser detta: färdiga häckar har blivit allt populärare.

Ska du beställa färdig häck? Beställningsprocessen skiljer sig inte från de andra häckväxter som vi säljer: välj bara den häckväxt som passar dig och ange sedan hur många häckelement du vill ha per löpmeter, varefter du kan bekräfta ordern. Hackvaxteronline.se erbjuder snabb leverans. Då kan du redan påbörja förberedelserna och göra trädgården redo för din nya häck!