Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Barrväxter

De barrväxter som visas här är mycket lämpliga som häck. Hackvaxteronline.se erbjuder gröna, gula och blåa sorter av barrväxter, så att du garanterat kan hitta något som passar dig och din trädgård. Beskärningen av barrträd är mycket viktig för växtens tillväxt och form. För att få till stånd en vacker och tät häck är det nödvändigt att beskära barrväxterna minst en eller två gånger om året. Om du väljer att beskära dem en gång om året rekommenderar vi att du gör detta i början av augusti (dock inte under varma och soliga dagar, eftersom solljuset kan orsaka skador på växterna). Det allra bästa alternativet är dock att beskära barrväxterna två gånger om året, direkt efter den första växtsäsongen (i juni) och strax före den andra (i början av augusti).

Barrväxter som häck

Barrväxter som häck

Vem känner inte till barrväxter? Över hela världen används barrväxter som häck i trädgårdar och parker. De är högt uppskattade för sin pålitlighet: de flesta arterna förblir gröna året om. Barrväxternas ”mjuka” utseende är en annan fördel: dessa barrväxter sticks inte. Vidare är dessa växter barnvänliga, vackra, varma och täta: barrväxter är typiska och populära häckväxter.

För många människor är barrväxter synonymt med häckväxter. Även om vi på Hackvaxteronline.se inte är helt överens med det — vi gillar förstås också våra andra häckväxter — är vi tvungna att erkänna att barrväxter är tillräckligt speciella för att förtjäna en separat kategori på webbsidan. Vi är glada att ge dessa häckväxter den uppmärksamhet de så tydligt förtjänar. En vacker, grön barrväxthäck kommer garanterat att väcka uppmärksamhet i trädgården!

I kategorin ”barrväxter” hittar du flera olika sorters barrväxter — det finns inte enbart ett slags barrväxter. Hos oss hittar du inte bara klassiska växter, såsom leylandcypress, idegran och thuja, utan även en speciell barrväxt som inte är vintergrön, nämligen den vackra kinesiska sekvojan. På Hackvaxteronline.se finns det mycket att välja mellan!

Köp barrväxter på nätet

Köp barrväxter på nätet

På Hackvaxteronline.se kan du köpa barrväxter på nätet. Växterna levereras självfallet hem till dig. Således behöver du inte hämta häckväxterna någonstans eller ta en tur till trädgårdscentret. Det enda du behöver göra är att stanna hemma och beställa häckväxterna på nätet. Så enkelt är det att handla hos oss! Hackvaxteronline.se är en sakkunnig och välkänd webbshop, och för oss är det fullständigt naturligt att köpa växter på nätet. Är du fortfarande osäker? Låt oss övertyga dig!

Att köpa barrväxter online på Hackvaxteronline.se är ett tryggt och billigt val. Du sparar pengar, eftersom vi inte behöver spendera pengar på att upprätthålla ett trädgårdscenter. Mindre personal innebär mindre kostnader och det är du som kommer att dra nytta av det! Vi köper barrväxterna direkt från plantskolan och förmedlar dem till din trädgård. Förutom att vi säljer unga, små barrväxter, kan du hos oss också köpa färdiga häckar som består av barrväxter. Ta gärna en titt på kategorin färdighäck i menyn, där du hittar en tydlig överblick.