Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Barrväxter

De barrväxter som visas här är mycket lämpliga som häck. Hackvaxteronline.se erbjuder både gröna, gula och blåa sorter av barrväxter, så du alltid kan hitta något som passar dig och din trädgård. Beskärning av barrträd är mycket viktigt för växtens tillväxt och form. För att få en vacker, tät häck är det nödvändigt att beskära bärrväxterna minst en eller två gånger om året. Ska du bara beskära dem en gång om året, så är det lämpligt att beskära barrväxterna i början av augusti (dock inte på varma, soliga dagar, då solljus kan orsaka skador på växten). Det allra bästa är att beskära barrväxter två gånger om året, direkt efter den första växtsäsongen (i juni) och strax före den andra (i början av augusti).

Från 68,50 kr
Ädelcypress Chamaecyparis lawsoniana
Från 88,40 kr
Leylandcypress Cupressocyparis leylandii
Från 25,30 kr
Thuja Thuja
Från 30,20 kr
Idegran Taxus
Visa som Rutnät Listvy

2 produkter

Visa
per sida
Sortera på
Japansk lärk
Japansk lärk
Från 2 148,60 kr
  • Lämplig som hög häck Lämplig som hög häck
  • Brett växande Brett växande
  • Praktfull höstfärg Praktfull höstfärg
Kinesisk sekvoja
Kinesisk sekvoja
Från 2 294,80 kr
  • Praktfull höstfärg Praktfull höstfärg
  • Snabbväxande Snabbväxande
  • Lättskött Lättskött
  • Ytterst vinterhärdig Ytterst vinterhärdig

Barrväxter - mer information

Barrväxter som häck

Barrväxter som häck

Vem känner inte till barrväxter? Över hela världen används barrväxter som häck i trädgårdar och parker. De är uppskattade för sin pålitlighet: de flesta arter är gröna året om. Barrväxternas ”mjuka” utseende är en annan fördel: barrväxter sticker inte. Vidare är växten barnvänlig, vacker, varm och tät: barrväxter är en typisk och vanlig häckväxt.

För många människor är barrväxter nog synonyma med häckplantor. Även om vi på Hackvaxteronline.se inte är helt överens med det – vi tycker förstås också mycket om våra andra häckväxter – måste vi erkänna att barrväxter är tillräckligt speciella för att för att förtjäna en separat kategori på webbsidan. Vi är glada att ge denna häckväxt den uppmärksamhet som den så tydligt förtjänar. Det är självklart att en vacker, grön barrväxthäck i trädgården kommer att väcka uppmärksamhet!

I kategorin ’barrväxter’ kan man se, att det finns flera arter av barrväxter. Det finns inte bara en typ av barrväxt. Hos oss hittar du inte bara klassiska växter, såsom leylandcypress, idegran och thuja, utan även en speciell art av barrväxter som inte är vintergrön: den vackra kinesiska sekvojan. Massor av val på Hackvaxteronline.se!

Köp barrväxter på nätet

Köp barrväxter på nätet

På Hackvaxteronline.se kan du köpa barrväxter på nätet. Växterna levereras förstås hemma hos dig. Det är därför inte nödvändigt att hämta häckväxterna någonstans eller ta en tur till trädgårdscentret. Du kan bara stanna hemma och beställa häckväxterna på nätet. Så enkelt är det att handla på nätet! Hackvaxteronline.se är en erfaren, välkänd webbshop, och för oss är det fullständigt naturligt att köpa växter på nätet. Är du fortfarande osäker? Låt oss övertyga dig!

Att köpa barrväxter online på Hackvaxteronline.se är ett tryggt och billigt val. Du sparar pengar, eftersom vi inte behöver spendera pengar på fastigheter. Mindre personal, mindre kostnader: det är du som kommer att dra nytta av det! Vi köper barrväxterna direkt från plantskolan och sedan skickas de vidare till din trädgård. Det är så vi gör det på Hackvaxteronline.se. Det finns också en annan möjlighet: förutom unga, små barrväxter, kan du också köpa färdighäck av barrväxter hos oss. Se gärna under menyn färdighäck, där du hittar en tydlig överblick.