Barrotad

 1. Prakttry 'Bristol Ruby' (40-60 cm)
  Från 27,56 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Plantavstånd:
  4.0 St per meter
  Rötter:
  Barrotad

  25 St per förpackning

  Antal:
  +
  42,95 kr
  50+
  33,38 kr
  100+
  29,85 kr
  500+
  27,56 kr
  Tillgänglig från planteringssäsongen
  oktober 2020
  Direktleverans
 2. Kruka

 3. Prakttry 'Bristol Ruby' (40-60 cm)
  Från 71,55 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Plantavstånd:
  4.0 St per meter
  Rötter:
  I kruka

  Minsta försäljningsenhet: 10

  Antal:
  10+
  102,53 kr
  50+
  84,65 kr
  100+
  75,08 kr
  200+
  71,55 kr

  Direktleverans

 4. Prakttry 'Bristol Ruby' (60-80 cm)
  Från 209,85 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Plantavstånd:
  3.0 St per meter
  Rötter:
  I kruka

  Minsta försäljningsenhet: 10

  Antal:
  10+
  297,00 kr
  15+
  252,80 kr
  50+
  220,67 kr
  100+
  209,85 kr

  Direktleverans

Prakttry som häckväxt

Prakttry 'Bristol Ruby' är en variant av prakttry som lämpar sig särskilt väl för att anläggas som häckväxt i en trädgård. Dess egenskaper såsom bland annat utseendet, sättet den växer på, vinterhärdigheten och formen är skräddarsydda för den moderna trädgårdsägarens önskemål. Prakttry 'Bristol Ruby' är därför en utmärkt häckväxt som kan berika även din trädgård med sina färger och sitt informella tillväxtsätt. 'Bristol Ruby' är vinterhärdig i zon 1 - 3, vilket betyder att denna häckväxt är välutrustad för många svenska trädgårdar. Blommorna hos 'Bristol Ruby' är vackert röda och trattformiga, och denna häckväxt blommar i juni-september.

Prakttry 'Bristol Ruby' breder ut sig på ett vackert sätt. Denna häck blir inte hög så länge du klipper den: om du låter den växa vilt blir den ungefär lika hög som en människa. Prakttry passar därför bäst i en rymlig, lantlig trädgård. Detta är en häckväxt med såväl karaktär som charm, som kommer att bidra med värme och lugn till din trädgård. Vi har sett strålande resultat hos flera av våra kunder.

Prakttry 'Bristol Ruby' kan också kombineras med andra blommande häckväxter på ett vackert sätt. Vi säljer inte 'Bristol Ruby' i ett färdigt paket, som vi gör med prakttry 'Rosea', men det betyder inte att du inte på egen hand kan sammanställa en vacker blandad häck!

Beställ Prakttry 'Bristol Ruby' online

Hackvaxteronline.se har blivit ett välkänt namn i häckväxternas värld. Vackra buskar såsom Prakttry 'Bristol Ruby' har verkligen hjälpt oss i det avseendet. Det är inte alltid lätt att hålla denna häckväxt på lager men vi kommer fortsätta att göra vårt bästa, eftersom vi har ett speciellt förhållande med denna prakttry. Håll ett öga på våra nätsidor, här finns nämligen också många andra vackra häckväxter till salu!

Hackvaxteronline.se gillar att se vackra trädgårdar, överallt. Vi är aktiva i många länder, så att häckväxter såsom prakttry 'Bristol Ruby' kan hitta till trädgårdar i hela Europa. Oavsett om det gäller de djupröda färgerna hos denna växt, eller de klara gröna nyanserna hos en annan, kan du alltid komma till Hackvaxteronline.se då du vill köpa eller veta mer om häckväxter.

Att köpa häckväxter hos oss är fördelaktigt på många sätt. Vårt breda sortiment är en av fördelarna, men fördelen i pris är naturligtvis också en orsak att handla hos oss. Vi har eliminerat ett antal mellansteg vilket i sin tur leder till att du kan köpa dessa häckväxter till ett konkurrenskraftigt pris, som säkerligen är uppenbart om du tar hänsyn till kvaliteten hos växterna. Ta kontakt med oss om du har flera frågor, vi besvarar gärna alla frågor du kan tänkas ha gällande prakttry 'Bristol Ruby' eller andra häckväxter! Är du nyfiken på andra sorters häckväxter? Till exempel buxbom, idegran, barrväxter, lagerhägg, bokhäck eller avenbok.