Kruka

 1. Kameliaschersmin (40-60 cm)
  Från 71,55 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Plantavstånd:
  4.0 St per meter
  Rötter:
  I kruka

  Minsta försäljningsenhet: 10

  Antal:
  10+
  102,53 kr
  50+
  84,65 kr
  100+
  75,08 kr
  200+
  71,55 kr

  Direktleverans

 2. Barrotad

 3. Kameliaschersmin (40-60 cm)
  Från 20,17 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Plantavstånd:
  4.0 St per meter
  Rötter:
  Barrotad

  25 St per förpackning

  Antal:
  +
  29,33 kr
  50+
  24,33 kr
  100+
  22,67 kr
  500+
  20,17 kr
  Tillgänglig från planteringssäsongen
  oktober 2020
  Direktleverans

Kameliaschersmin - mer information

Kameliaschersmin som häck

Kameliaschersmin som häck

Kameliaschersmin är en populär häckväxt. Kunder uppskattar kameliaschersmin för sina vackra, vita blommor som doftar ljuvligt. Blommornas doft påminner om jasmin, men kameliaschersmin är inte besläktad med jasmin. Doften är utan tvekan ett stort plus vid växten. När du kommer hem, känner du häckens doft omedelbart - ett stort nöje!

Kameliaschersmin är en trevlig häckväxt med grenar och blommor som sprider sig vackert. Den kommer till sin rätt om den får gott om plats att växa och utvecklas. Kameliaschersmin passar särskilt bra för lantliga, stora trädgårdar. Den passar väl in i omgivningen och gör trädgården mer livfull och spännande. Se upp för katten, då kameliaschersmin är giftig för katter. Vantligtvis undviker katter kameliaschersmin, men det kan inte uteslutas att din katt ibland äter av växten.

Köp kameliaschersmin på Hackvaxteronline.se

Köp kameliaschersmin på Hackvaxteronline.se

Kameliaschersmin har blivit en 'bekant syn' på Hackvaxteronline.se. Denna växt har varit en del av vårt sortiment under många år och vi har alltid fått mycket positiv feedback från kunder på kameliaschersminen, speciellt när det kommer till växtens härliga doft. När du handlar på Hackvaxteronline.se kommer du att få en helt unik upplevelse. Om du köper kameliaschersmin till trädgården, har du något riktigt vackert att se fram emot! Beställ snabbt och enkelt kameliaschersmin i vår webbshop med hjälp av menyerna ovan.

När du har beställt dina växter ser vi till att de varor som beställts levereras så snabbt som möjligt. Häcken kan planteras strax efter leverans, så att du kan börja njuta av den direkt! Det tar ett tag innan plantorna vuxit ihop till en enhet och blitt en del av trädgården, men kameliaschersminen belönar dig med en överväldigande första blomning! Låt oss få veta vad du tycker om din beställning!