Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Leylandcypress

Cupressocyparis leylandii (leylandcypress) är en av de snabbast växande barrväxterna i världen. Cupressocyparis leylandii kan växa upp till 80 cm per år, beroende på läget och mängden dagsljus. De vita sorterna av cupressocyparis leylandii har ett relativt öppet växtsätt under de första åren, vilket innebär att det dröjer ett tag innan häcken blir fullständigt tät. Andra sorter, såsom Castlewellan Gold, växer dock en aning tätare redan från början och kan således relativt snabbt bilda sikttäta häckar. Cupressocyparis leylandii bör beskäras två gånger om året för att åstadkomma en vacker och tät häck.

Leylandcypress som häck

Leylandcypress som häck

Leylandcypressen är en folkkär häckväxt. Det finns många orsaker till detta. Eftersom växten växer så fort, planteras den ofta vid nybyggen för att på så sätt omedelbart skapa lä och avskildhet runt huset. Vidare är den vackra, gröna färgen som dessa häckväxter bidrar med året runt förstås också en mycket omtyckt egenskap. Leylandcypresser är helt enkelt underbara barrväxter som lämpar sig oerhört bra för anläggandet av häckar.

Häckar som består av leylandcypresser blir inte täta omedelbart. Trots dess snabba tillväxt bör du således ha en del tålamod, men hur länge du får vänta beror samtidigt på vilken sort du väljer. På Hackvaxteronline.se kan du köpa olika sorter av leylandcypress, som alla har valts för sina goda egenskaper i trädgården. Genom att klicka på bilderna ovan får du mer information om de olika sorterna vi erbjuder.

Köp leylandcypress på Hackvaxteronline.se

Köp leylandcypress på Hackvaxteronline.se

Leylandcypressen är en mycket omtyckt häckväxt i Sverige och säljs således av många olika leverantörer. På Hackvaxteronline.se försöker vi sticka ut från mängden genom att erbjuda förmånliga priser och personlig service: våra kunder vet var de har oss. Utöver leylandcypresser tillhandahåller vi också ett brett utbud av andra växter, vilket har gjort att många kunder väljer att återvända till oss när de letar efter häckväxter. Att köpa leylandcypresser på Hackvaxteronline.se är ett naturligt val!

Vi på Hackvaxteronline.se anser också att snabb leverans är mycket viktigt när man handlar online. Vi behandlar din beställning omedelbart efter att du har slutfört den och ser till att växterna levereras till dig inom loppet av bara några dagar. Om detta mot förmodan skulle ta längre tid kommer vi att informera dig om detta. För oss innebär god service nämligen också tydlig information och full insyn i vårt arbete. Så arbetar vi på Hackvaxteronline.se!