Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Silverbuske online


Silverbuske är en mycket trevlig häckväxt med exotisk känsla. En sådan exotisk växt är temligen sällsynt här i Sverige, och det är just därför så många vill ha den i trädgården. Silverbuske finns numera att köpa på nätet. På Hackvaxteronline.se - här på hemsidan kan du hitta vårt stora sortiment!

Att plantera silverbuske

Silverbusken förekommer inte vildväxande, eftersom den är en korsning af två helt olika växter. Den utvecklades för att det fanns en efterfråga på “mediterrana” häckväxter som frodas i vårt klimat och i de svenska trädgårdarna. Det är inte svårt att plantera eller sköta silverbusken, så du kan lugnt köpa silverbuske utan att behöva oroa sig för förberedelserna.

Det är bäst att plantera silverbuske i ett soligt läge (sol till halvskugga). Silverbuske ska stå i sol och blir som mediterran häckväxt allra vackrast i solens varma ljus. De vackra bladen glänser i solen! Silverbusken tål uttorkning bra och kan lugnt planteras i torr jord.

Silverbuske som häck

Silverbuske som häck

Hos Hackvaxteronline.se säljer vi den vackra silverbusken, vilken kan användas som häck. Silverbuske är mer flexibel och lämplig som häckväxt än som solitär. Eftersom häckar beskärs, ska man inte förvänta sig en rik blomning, vilket gör det mindre viktigt att sätta häckplantorna i sol. Den kan alltså även placeras i skugga, men ett soligt läge ger flest blommor.

Köp silverbuske online

Köp silverbuske online

Hos Hackvaxteronline.se kan du köpa silverbuske online. Det finns många fördelar med att köpa häckväxter online. Du behöver inte köra och bära tunga plantor hem, då vi levererar dem direkt hem till dig. Vi erbjuder växterna billigare än vanliga trädgårdscentrer, eftersom vi som nätbutik har minimerat många av de kostnader, vanliga trädgårdscentrer har. Köp silverbuske online på Hackvaxteronline.se för äkta sommarstämning i trädgården!