Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Häckväxter online

Häckväxter online

Ska du köpa häckväxter? Då är det en bra idé att lära sig mer om häckar och bekanta sig med de växter som finns att välja. Förnya din trädgård med en vacker, grön häck! Vilka häckväxter passar din personliga smak? Vad ska du tänka på när du köper häck? Vi på Hackvaxteronline.se berättar gärna mer om vårt sortiment av häckväxter online, då vi alltid sätter kunden i fokus!

De allra flesta människor köper häckväxter i trädgårdscenter. Hackvaxteronline.se vill gärna övertyga dig varför det är fördelaktigt att köpa häckväxter på nätet. Det är framför allt priset som får svenskarna att köpa häck online, eftersom vi som nätbutik är befriad från många av de kostnader, vanliga trädgårdscentra har. Tydlig och detaljerad information tillsammans med bra kundservice gör det lätt för dig att köpa din nya häck online. Så vänta inte längre och ta en titt runt på hemsidan!

Häckväxter - sorter

Häckväxter - sorter

Det finns många olika sorter av häckväxter. Du hittar en översikt över urvalet i vår nätbutik. Här på sidan är inte plats att skriva om alla häckväxterna, men vi har valt ut några exempel på häckväxter som vi får många frågor om. Behöver du andra häckväxter? Ta en titt runt på sidan och lär mer om häckväxter genom att läsa produktbeskrivningarna.

  • Buxbom är en mycket klassisk och vanlig häckväxt. Den växer inte snabbt, men utmärker sig genom att vara mycket lätt att figurklippa.
  • Thuja skapar en vacker, tät häck och kräver inte mycket omsorg. Den er lättskött, men tål inte för hård beskärning.
  • Idegran däremot tål hård beskärning och har de bästa egenskaperna, men smakar det så kostar det.
  • Boken tappar sina blad på vintern, men behåller bladen om den får lä av en häck, vilket gör det möjligt att njuta av bokträden sommar som vinter!
  • Liguster är en fin, mjuk växt och fäller bara sina löv i mycket kalla vintrar.
  • Glansmispel 'Red Robin' är en sirlig, färgglad häckväxt som ger trädgården en speciell karaktär.
  • Lagerhägg har vackra, lageraktiga blad som sitter kvar hela året.

Du kan läsa mer om de olika växterna på produktsidorna. Webbsidan har en smidig navigation för att kunna hitta häckväxter. Du kan hitta häckväxterna genom kategorierna på vänster sida eller genom att söka i sökrutan. Ta en titt genom att klicka på bilderna för att få en uppfattning om vad som erbjuds. Bedöm själv! Du kommer säkert att hitta något som passar dig.

Hur

Hur att köpa häckväxter?

Häckplantor behöver inte vara dyrt. Vi har en massa häckväxter i lager i olika prisklasser och sorter, förstås av utsökt kvalitet. Vi på Hackvaxteronline.se är stolta över att kunna erbjuda växter till konkurrenskraftiga priser året om. Till skillnad från vanliga trädgårdscentrer är vi befriad från många fasta kostnader, och därför kan vi erbjuda häckplantor mycket billigt.

När ska man köpa och plantera häckväxter?

När ska man köpa och plantera häckväxter?

När är det bäst att beskära häckväxter? Det beror på sorten. De flesta sorterna ska planteras om hösten, så de kan rota sig på vintern och slå ut till våren. Det gäller dock inte för alla häckväxter. Vissa sorter, t.ex. lagerhägg och idegran, kan planteras året om, bara det inte är frost. Ligustern växer bäst om den planteras på våren.