Thuja online

Det finns många häckväxter som kan bilda en vintergrön, tät häck. Thuja är en folkkär och populär häckväxt. Thujahäckens popularitet kan lätt förklaras: den är lätt att plantera och beskära, kräver inte mycket skötsel och har mjuka, vintergröna barr. Häckar av thuja är relativt snabbväxande och bildar en grön, snygg häck på kort tid.

Thuja utmärker sig genom en ljuvlig doft som påminner om frukt och örter, vilket bidrar till att den är så populär. De sorter av thuja som erbjuds på Hackvaxteronline.se sprider en fräsch doft av sommaräpplen som gör trädgården till en trevlig plats att vistas i. Thuja sprider grön glädje och liv omkring sig - hela året runt.

Thuja online

Att beskära thuja

Thuja-häckar måste beskäras året om, så länge det inte är frost. Det är bäst att beskära thuja på hösten, och det är också den bästa tiden att plantera thuja. Det är viktigt att de ska kunna slå rot innan frosten kommer. Funderar du på att köpa thuja, så rekommenderar vi att göra det på hösten, men det är också möjligt att plantera thuja vid en annan tid på året.

Köp thuja online

Hackvaxteronline.se erbjuder ett brett spektrum av barrträd. Thuja (t ex den populära thuja 'Brabant') är en av de sorter vi erbjuder. Produktbeskrivningarna och bilderna i webbutiken gör det lätt att välja den planta du helst vill ha för din trädgård. Det har aldrig varit så enkelt att köpa barrväxter! Hackvaxteronline.se har levererat häckväxter till hela Europa i många år. Köp thujahäck på Hackvaxteronline.se!

Köp thuja online

Eftersom vi inte har någon fysisk butik kan vi erbjuda häckplantorna till lägre priser. Hos oss kan du därför köpa barrväxter - vilka du kan använda för att skapa mer grönska och privatliv i trädgården - till förmånliga priser. Vi är redo att hjälpa dig att göra rätt val. På vår hemsida hittar du allt du vill veta.