Jämför produkter
 1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Bokhäck online

Bokhäck online

Ska du plantera bokhäck? Du kan med fördel (och mycket enkelt!) köpa bokhäck online. Det finns flera fördelar med att handla häckväxter på nätet. Förutom att det är enkelt, är det även mycket billigt. Det är billigare att köpa bokhäck på nätet än att handla i trädgårdscenter. Vägen till en bra och billig bokhäck börjar hos oss, på Hackvaxteronline.se!

 1. Bok
  Bok
  Från 14,00 kr
  Visa produkt
 2. Blodbok
  Blodbok
  Från 40,40 kr
  Visa produkt
 3. Avenbok
  Avenbok
  Från 21,00 kr
  Visa produkt

Ordet ‘bok’ påminner främst om stora träd som står fritt i landskapet eller växer i vidsträckta skogar, men boken är även lämplig som häckväxt. Det är inte mycket som behövs för att etablera en bokhäck som kommer att sätta färg på din trädgård sommar, höst och vinter. På webbsidan kan du läsa mer om trädets egenskaper.

Bokhäckar behåller bladen hela året

Ett stort lövträd som fäller sina löv - det är det boken påminner oss om. Boken beter sig dock annorlunda i häckar. Grenarna skyddar boken från väder och vind, så att lövet på bokhäcken inte faller av. Endast vid extrema väderförhållanden, exempelvis kraftig vind eller nattfrost, kan bokhäckar tappa (en del av) sina blad. Men även om det sker, så sitter de flesta löven ändå kvar på grenarna, så att du har en häck i trädgården som håller sig tät året om.

Bladen på bokhacken ändrar färg under årets lopp, från det gröna lövet på våren och sommaren till de välkanda, rödbruna bladen på hösten och vintern. Det är många som tycker det är trevligt att uppleva årstidernas växlingar i sin egen trädgård. Boken behåller sina blad över vintern, men fäller de gamla bladen under vårvintern, när de nya bladen kommer. En bokhäck är alltid full av liv, och det är just det som gör boken till den perfekta häckväxten.

Beukenhagen
Beukenhaag

Köp bokhäck online

Våra kunder älskar att köpa bokhäck på nätet. Men det finns kunder som är ovilliga att handla växter på nätet - det är ju ett annat sätt att köpa växter än man är van vid. Men egentligen är det samma saker som gäller: bra service, tydlig information, hög kvalitet - det är vi alla överens om. Hackvaxteronline.se erbjuder hela paketet. Dessutom erbjuder vi våra bokhäckar till mycket rimliga priser!

Vad kostar det att köpa bokhäck online i vår nätbutik? Det beror lite på dina önskemål (storlek, antal plantor per meter, etc.). Vi är stolta över att vara konkurrenskraftiga i alla prisklasser. Hackvaxteronline.se har som mål att erbjuda bok till billiga priser, så alla har råd med bokhäck. Så köp bok online på Hackvaxteronline.se och spara både tid och pengar!