Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Osmanthus

Osmanthus liknar ilex (järnek), men det finns också vissa skillnader. Under våren får osmanthus doftande blommor som lockar nyttiga insekter till dina odlingar. Osmanthus är en vintergrön art och bildar en vackert grön avgränsning runt trädgården året runt.

Filtrera
Filtrera
Förfina urvalet
Visa som Rutnät Listvy

2 produkter

Visa
per sida
Sortera på
Osmanthus 'heterophyllus' (doftbuske)
Osmanthus 'heterophyllus' (doftbuske)
Från 155,20 kr
  • Blommande växt Blommande växt
  • Lockar till sig insekter Lockar till sig insekter
  • Lättskött Lättskött
Osmanthus 'burkwoodii'
Osmanthus 'burkwoodii'
Från 230,70 kr
  • Lämplig som låg häck Lämplig som låg häck
  • Doftande Doftande
  • Lockar till sig insekter Lockar till sig insekter
  • Blommande växt Blommande växt

Osmanthus - mer information

Osmanthus som häck

Osmanthus som häck

Osmanthus påminner mycket om järnek. Osmanthus saknar dock de glansiga bladen som kännetecknar järnek. Osmanthus saknar även de ljusröda bären som gör järnek till en populär julväxt. Osmanthus är emellertid självklart ingen tråkig häckväxt – den är full av överraskningar!

Osmanthus är en låg och hållbar buske, och kommer inte att bilda en hög, tät häck. Växten är därför särskilt lämplig som häck framför huset, då du kan titta över häcken. Med osmanthus får du en häck som behåller sina gröna blad sommar och vinter. Här på Hackvaxteronline.se får vi många positiva reaktioner om växtens blommor, som doftar mycket trevligt. Det råder ingen tvekan om att kunderna tycker bra om osmanthus!

Köp osmanthus på Hackvaxteronline.se

Köp osmanthus på Hackvaxteronline.se

Osmanthus är ganska lättskött. Det är en tålig växt som trivs bra i alla trädgårdar. Ska du köpa osmanthus? Menyerna ovan visar hur du kan beställa osmanthus. Välj rätt antal växter, lägg dem till i varukorgen och bekräfta din order. Vi garanterar snabb leverans.

Köp osmanthus online på Hackvaxteronline.se! Genom att beställa på Hackvaxteronline.se får du växter av högsta kvalité till bra priser. Vill du veta vad vi står för? Ta en titt på hemsidan och ta reda på svaret! Vi vill gärna lära känna dig. I vårt sortiment hittar du flera häckväxter än vad som ryms i din trädgård. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår webbshop!