Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Osmanthus

Osmanthus liknar Ilex (järnek) till utseendet, men det finns också vissa skillnader dessa häckväxter emellan. På våren växer doftande blommor fram på osmanthusen, som därmed lockar till sig nyttiga insekter. Osmanthus är en vintergrön häckväxt som säkerställer att du året runt kan njuta av en vackert grön och avgränsad trädgård.

Osmanthus som häck

Osmanthus påminner mycket om järnek, men saknar dock de glänsande bladen som kännetecknar vanlig järnek, och de ljusröda bären som gör järneken till en väldigt populär julväxt. Osmanthus är dock allt annat än en tråkig häckväxt – den är full av överraskningar!

Osmanthus är en låg och robust buske som inte lämpar sig för anläggandet av höga och täta häckar. Däremot är den en idealisk väck för häckar framför huset, eftersom den inte når ögonhöjd och på så sätt inte blockerar utsikten. Med osmanthus får du en häck som behåller sina gröna blad såväl om sommaren som om vintern. Vi på Hackvaxteronline.se har fått mycket positiv feedback angående växtens blommor, som doftar mycket gott. Det råder ingen tvekan om att våra kunder älskar osmanthus!

Köp osmanthus på Hackvaxteronline.se

Köp osmanthus på Hackvaxteronline.se

Osmanthus är en relativt lättskött och tålig växt som trivs bra i så gott som alla trädgårdar. I menyn ovan hittar du mer information om hur du kan beställa osmanthus. Välj rätt antal växter, lägg till dem i varukorgen och bekräfta din order. Snabb leverans är garanterad när du beställer hos oss.

Köp osmanthus online på Hackvaxteronline.se! Genom att beställa på Hackvaxteronline.se får du växter av högsta möjliga kvalitet till förmånliga priser. Vill du veta vad vi står för? Titta dig runt på våra hemsidor för att få mer information om oss. I vårt sortiment hittar du flera häckväxter än vad som ryms i din trädgård. Vi ser fram emot att få betjäna dig!