Färdiga häckar

 1. Buxbom - kub (30 cm)
  Från 261,12 kr
  Kvalitet:
  Färdig häck
  Plantavstånd:
  2.0 St per meter
  Rötter:
  12L Kruka

  Minsta försäljningsenhet: 6

  Antal:
  6+
  326,74 kr
  30+
  290,96 kr
  50+
  267,15 kr
  100+
  261,12 kr
  Tillgänglig från planteringssäsongen
  oktober 2020
  Direktleverans
 2. Buxbom - kub (30h x 30 x 30 cm)
  Från 387,57 kr
  Kvalitet:
  Färdig häck
  Plantavstånd:
  3.0 St per meter
  Rötter:
  Klump

  Minsta försäljningsenhet: 3

  Antal:
  3+
  480,64 kr
  15+
  446,01 kr
  30+
  426,98 kr
  50+
  387,57 kr

  Direktleverans

 3. Buxbom - kub (60h x 50 x 50 cm)
  Från 864,57 kr
  Kvalitet:
  Färdig häck
  Plantavstånd:
  2.0 St per meter
  Rötter:
  Klump

  Minsta försäljningsenhet: 3

  Antal:
  3+
  1 029,19 kr
  15+
  976,67 kr
  30+
  901,59 kr
  50+
  864,57 kr

  Direktleverans

Ytterligare information om Buxbom som kub

Buxus sempervirens som kub

På Hackvaxteronline.se är det också möjligt att köpa buxbom som redan är formklippt. Beskärningen sköts på själva plantskolan av proffs. Fördelen med dessa kuber är att du omedelbart kan anlägga en buxbomshäck som har den typiska raka formen som buxbomshäckar i allmänhet har. Buxbomskub ger dig omedelbart det resultat du annars skulle behöva spendera mycket tid på att åstadkomma.

Hos Hackvaxteronline.se lade vi redan i ett tidigt skede fokus på de så kallade färdiga häckarna: häckväxter som redan vid inköpsmomentet har den form du vill ha, så att du omedelbart får se resultatet av din häck. Självklart säljer vi förutom buxbomskuber också vanlig buxbomshäck, vi på Hackvaxteronline.se anser nämligen att det är viktigt att det finns något att välja på!

Buxbom är förresten inte den enda häckväxten som kan beskäras snyggt. Även idegran och japansk järnek lämpar sig utmärkt i detta avseende. Vi har märkt att japansk järnek blivit allt populärare som häckväxt, eftersom folk som fruktar buxbomssjukan allt oftare väljer att använda sig av alternativ till buxbom, såsom Ilex crenata ’Dark Green’®.

Färdig buxbomshäck

Buxbomskuberna är idealiska då du vill anlägga en rak häck. Om du vill plantera buxbom i runda geometriska mönster måste du trimma kuberna avsevärt - i praktiken är det i det fallet bättre att välja en konventionell häck och ha tålamod. Du kan dock naturligtvis även plantera våra kuber vackert som fristående buxbomar: kuben blir då ett föremål i trädgården som du kan sedan klippa i andra former, eftersom buxbom lämpar sig mycket väl för formklippning.

Köp buxbomskub online

Att beställa en färdig buxbomshäck är enkelt via Hackvaxteronline.se. Vi ser till att din beställning behandlas snabbt och levereras ordentligt, så att din buxbom får en bra start i din trädgård. Ta också en titt på de andra häckväxterna i vårt sortiment, vi skulle gärna inspirera dig ytterligare med hjälp av såväl kända som mindre kända sorter! Vi erbjuder inte bara överskådliga nätsidor, du kan nämligen också dra nytta av vårt breda sortiment som består av otaliga häckväxter av hög kvalitet. På så vis har du goda möjligheter att välja de häckväxter som passar just dig och din trädgård bäst, och samtidigt försäkra dig om att växterna är av högsta möjliga kvalitet.

Vi har dessutom möjligheten att erbjuda fördelaktiga priser, eftersom vi har vi har eliminerat ett antal mellansteg vilket i sin tur gör att det blir färre extrakostnader. Är du nyfiken på andra sorters häckväxter? Till exempel idegran, barrväxter, lagerhägg, bokhäck eller avenbok. Läs gärna mer på våra informativa nätsidor så lär du dig mer om våra arbetsmetoder och vår kvalitetsgaranti. Ta gärna kontakt med oss om du har flera frågor, vi besvarar gärna alla frågor du kan tänkas ha gällande buxbom eller andra häckväxter!