Kruka

 1. Klätterbenved ‘Vegetus’ (25-30 cm)
  Från 50,12 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Plantavstånd:
  5.0 St per meter
  Rötter:
  I kruka

  Minsta försäljningsenhet: 10

  Antal:
  10+
  70,40 kr
  15+
  60,83 kr
  50+
  53,66 kr
  200+
  50,12 kr

  Direktleverans

Klätterbenved 'Vegetus' som häckväxt

Såsom så många andra häckväxter i vårt sortiment har även klätterbenved 'Vegetus' sina rötter i Japan. Det japanska havsklimatet med sina kalla vintrar har lett till att många växter med tiden blivit allt kraftigare, vilket är orsaken till att de lämpar sig bra för svenska trädgårdar. Dessutom har dessa växter ofta ett exotiskt utseende som är väldigt uppskattat. Klätterbenved 'Vegetus' är en växt i sortimentet hos Hackvaxteronline.se som är väldigt populär just på grund av dessa orsaker.

Klätterbenved 'Vegetus' är en låg buske med eleganta blad som förblir gröna året runt. Tack vare bladen som pekar rakt upp i luften utstrålar växten kraft och stolthet, och har en tät struktur. Detta gör att Klätterbenved 'Vegetus' utgör ett bra alternativ till buxbom, och också är en trevlig och vacker växt som lämpar sig för låga, täta häckar. Växten tål svenska väderförhållanden mycket väl, den trivs nämligen i klimat ända upp till zon 4. Den är inte heller krävande då det gäller jorden den står i, så länge jorden är väldränerad och näringsrik trivs den bra. Denna benved lämpar sig också för relativt små trädgårdar, eftersom den bara växer ca 20 - 30 cm per år.

Klätterbenved 'Vegetus' i trädgården

Klätterbenved 'Vegetus' har säkerligen något att erbjuda även din trädgård. Häcken har ett tufft, men samtidigt elegant utseende, tack vare bladens struktur och form. Att kombinera denna klätterbenved med andra klätterbenved i en större häck kan vara intressant, på så vis kan man nämligen få till stånd en häck med ett mångfasetterat utseende. Ett exempel på detta är att färgerna hos de båda Emerald-sorterna och den fräscha utstrålningen hos 'Vegetus' kan kombineras till en iögonfallande och informell häck.

Köp Klätterbenved 'Vegetus' online

Att köpa häckväxter online hos Hackvaxteronline.se är fördelaktigt på många sätt. Du kan bland annat dra nytta av vårt breda sortiment, men de fördelaktiga priserna är naturligtvis också en orsak att handla hos oss. Vi har nämligen lyckats eliminera ett antal mellansteg vilket i sin tur leder till att du kan köpa dessa häckväxter till ett konkurrenskraftigt pris. Läs gärna mer på våra nätsidor för att lära dig mer om våra arbetsmetoder och vår kvalitetsgaranti. Ta kontakt med oss om du har flera frågor, vi besvarar gärna alla frågor du kan tänkas ha gällande klätterbenved 'Vegetus' eller andra häckväxter!

Det breda utbudet hos Hackvaxteronline.se gör att du kan försköna din trädgård med en mängd olika speciella och slående häckväxter. Känner du inte till våra nätsidor? Se dig gärna omkring innan du gör ditt val. Är du nyfiken på andra sorters häckväxter? Till exempel buxbom, idegran, barrväxter, lagerhägg, bokhäck eller avenbok. Alla våra häckväxter är utvalda med tanke på trädgårdar i våra breddgrader, och köps från de bästa odlarna i branschen. Oavsett om du beställer klätterbenved eller någon annan häckväxt, kan du alltid lita på att växterna är av högsta möjliga kvalitet!