Kruka

 1. Klätterbenved ‘Emerald ’n Gaiety' (20+ cm)
  Från 45,34 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Plantavstånd:
  5.0 St per meter
  Rötter:
  I kruka

  Minsta försäljningsenhet: 10

  Antal:
  10+
  64,37 kr
  15+
  53,66 kr
  50+
  46,48 kr
  200+
  45,34 kr

  Direktleverans

Ytterligare information om klätterbenved 'Emerald 'n Gaiety'

Emerald 'n Gaiety som häckväxt

Vi på Hackvaxteronline.se anser att grönt och vitt utgör en vacker färgkombination, och som du ser är våra nätsidor ett gott exempel på detta. I det avseendet är klätterbenved 'Emerald 'n Gaiety' en häckväxt som passar vår webbutik perfekt. Denna häckväxt har nämligen grönvita blad som ger trädgårdar en trevlig och uppskattad färgaccent.

Klätterbenved, eller Euonymus, är en vintergrön buske med goda egenskaper för trädgårdar i våra trakter. Denna klätterbenved, som bär namnet 'Emerald 'n Gaiety' (på latin Euonymus fortunei 'Emerald 'n Gaiety'), tål svenska väderförhållanden mycket väl, eftersom den är vinterhärdig i zon 1 - 4. Eventuella frostskador som uppkommer leder endast till att bladen tappar sin färg och eventuellt får rosa inslag, något som försvinner av sig själv med tiden. Häckväxten 'Emerald 'n Gaiety' trivs bäst i sol eller halvskugga. Häcken växer rätt så kompakt, och passar därför också i mindre trädgårdar. Denna häckväxt blir dessutom bara ca 40 - 60 cm hög. Klätterbenved 'Emerald 'n Gaiety' blommar i juni, och får då oansenliga små och vita blommor. Senare på hösten får häckväxten bär som gillas av fåglar, men är giftiga för människor. 'Emerald 'n Gaiety' är inte krånglig då det kommer till jorden den står i, den trivs nämligen i nästan alla jordtyper så länge jorden är väldränerad och näringsrik.

Beställ klätterbenved Emerald 'n Gaiety online

Du kan beställa den grönvita klätterbenveden Emerald 'n Gaiety via ordermenyn på denna webbsida. Tack vare Hackvaxteronline.se är det nuförtiden enkelt att beställa häckväxter på nätet. Vi erbjuder inte bara överskådliga nätsidor, du kan nämligen också dra nytta av vårt breda sortiment som består av otaliga häckväxter av hög kvalitet. På så vis har du goda möjligheter att välja just de häckväxter som passar dig och din trädgård bäst, och samtidigt försäkra dig om att växterna är av högsta möjliga kvalitet. Dessutom kan vi erbjuda fördelaktiga priser, eftersom vi har vi har eliminerat ett antal mellansteg, vilket gör att det blir färre extrakostnader. Är du nyfiken på andra sorters häckväxter? I så fall erbjuder vi också bland annat buxbom, idegran, barrväxter, lagerhäggar, bokhäck och avenbok.

Beställ klätterbenved 'Emerald 'n Gaiety' här, och fortsätt sedan för all del dina inköp. Mindre häckar som klätterbenved fungerar nämligen väldigt bra i kombination med andra häckväxter som en praktfull blandad häck. Du kan också kombinera Emerald 'n Gaiety med andra Euonymus-sorter eller med andra vintergröna häckväxter i en rabatt, på så vis blir din trädgård bara ännu vackrare än den redan är. Har du flera frågor om klätterbenved Emerald 'n Gaiety eller andra häckväxter? Ta i så fall kontakt med oss, vår kunniga personal hjälper dig gärna välja rätt växter för just din trädgård.