Plants Online Group

Plants Online Group är ett företag från Nederländerna som säljer häckväxter till privatpersoner och företag i trädgårdsbranschen i en rad länder i Europa. Högsta kvalitet till det bästa priset! Det är vårt mål.

Vi vill att både du och kommande generationer ska ha glädje av de växter du köper och att de blir till en vacker häck i trädgården. Vi tycker att det är särskilt roligt när nöjda kunder beställer flera gånger hos oss, eller när de rekommenderar andra att köpa växter hos oss.

Genom att leverera växter av högsta kvalitet säkerställer vi att våra kunder är nöjda med alla våra häckväxter, och det gynnar även vår verksamhet i längden.

Haagplanten.net
0031 412 404724
www.haagplanten.net
Heckenpflanzendirekt.de
Haagplantenkopen.be
Plantesdehaies.be
028 08 19 20
www.plantesdehaies.be
Plantesdehaies.fr
01 8626 2427
www.plantesdehaies.fr
Heckenpflanzendirekt.ch
Plantesdehaies.ch
031 528 07 17
www.plantesdehaies.ch
Heckenpflanzendirekt.at
Piantedasiepe.it
0574 1824594
www.piantedasiepe.it
Haekplanteronline.dk
Hackvaxteronline.se
010-888 56 27
www.hackvaxteronline.se
Hekkplanterdirekte.no
Pensasaitakauppa.fi

Hackvaxteronline.se | En del av Plants Online Group

Haagplanten.net samarbetar med odlare som har stor erfarenhet av kultivering av buskar och barrväxter till häckar. Alla dessa företag har ett gott rykte i branschen.

Haagplanten.net har mer än 20 års erfarenhet av försäljning och den logistiska processen för häckväxter. Vi vet alltså hur växterna ska transporteras på bästa sätt så att de levereras till dig i tid och i gott skick.

“Direkt från odlaren till dig till det bästa priset”

Våra odlare lägger stor kraft vid växternas skötsel och kvalitet, så att buskarna alltid levereras i bästa skick. Växterna skickas direkt från odlaren till kunden.
Växterna samlas ihop eller grävs upp, förpackas och skickas samma dag, och tack vare en väl genomtänkt logistisk process är transporttiden den kortast möjliga (högst 2 dagar).

Plants Online Group i Europa