Online plantskola och pålitlig leverantör

Online plantskola och pålitlig leverantör

Hackvaxteronline.se förmedlar städsegröna och lövfällande häckväxter och fungerar därför som en typ av online plantskola, även om vi inte själva odlar och skördar växterna. Vi köper in våra häckplantor från ‘fysiska’ plantskolor, där duktiga odlare passar de växter som till slut hamnar i din trädgård. Vi känner alla våra odlare personligen, så vi vet precis var plantorna kommer ifrån. Odlarna ser till att plantorna växer sig stora och starka. Först då kommer vi in i bilden. Vår uppgift är att transportera växterna från plantskolan till kunderna som har beställt häckplantorna online på vår webbshop. Vi gör allt vi kan för att plantorna ska hålla sig friska under transport, så att odlarnas hårda arbete inte är förgäves. Den online plantskolan är resultatet av ett nära samarbete mellan oss och odlarna.

Handla häckväxter online - enkelt och bekvämt

Handla häckväxter online - enkelt och bekvämt

Vår online plantskola Hackvaxteronline.se är inte riktigt som andra plantskolor. Vi lägger tonvikten på pris, kvalitet och användarvänlighet, och det vet kunderna: vi har webbshoppar i hela Europa, t.ex. Tyskland, Nederländerna, Frankrike och Italien. Vi använder vårt omfattande nätverk för att hitta de bästa häckväxterna till bästa pris, som i slutändan kunden drar nytta av: när de beställer några plantor för sin nya häck kan de vara säkra på att de inte bara får högkvalitativa växter, utan även de billigaste på marknaden. Många sorter finns tillgängliga året runt, men andra sorter erbjuder vi endast under en begränsad period. Då vi vill göra det lätt för våra kunder att handla häckväxter oberoende av årstiden, har vi gjort det möjligt att förhandsbeställa häckväxter. De kommer att levereras automatiskt till köparen så snart de kan skördas. Letar du efter friska plantor för en häck? Då har du alltså kommit till rätt plats.

Häckväxter i alla former och storlekar

Häckväxter i alla former och storlekar

På vår hemsida kan du hitta mycket bra information om våra häckväxter, till exempel om storlek och växtsätt. Vi har växter som lämpar sig bra för de lägre häckarna, medan andra sorter kan bli mycket stora och bör planteras i något större trädgårdar. Populära sorter - vare sig de är stora eller små - finns också tillgängliga i olika storlekar, som har tillbringat mer tid på platskolan, där de får bästa tänkbara vård. Är du osäker på vilka växter du ska välja? Tveka inte att kontakta oss för att få råd och vägledning via e-post eller telefon. Ta en titt in i webbutiken och unna dig själv med en fin häck!