Kruka

 1. Dvärgrödvide (60-80 cm)
  Från 41,37 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Plantavstånd:
  4.0 St per meter
  Rötter:
  I kruka

  Minsta försäljningsenhet: 10

  Antal:
  10+
  57,98 kr
  50+
  49,72 kr
  100+
  42,61 kr
  500+
  41,37 kr

  Direktleverans

 2. Barrotad

 3. Dvärgrödvide (40-60 cm)
  Från 20,01 kr
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Plantavstånd:
  4.0 St per meter
  Rötter:
  Barrotad

  25 St per förpackning

  Antal:
  +
  29,09 kr
  50+
  23,21 kr
  100+
  22,49 kr
  500+
  20,01 kr
  Tillgänglig från planteringssäsongen
  oktober 2020
  Direktleverans

Dvärgrödvide - mer information

Dvärgrödvide som häck

Dvärgrödvide som häck

Denna häckväxt kallas rödvide på svenska. Rödvide är en ordagrann översättning från latin salix purpurea. Rödvide är inte någon särskilt stor häckväxt, och den lämpar sig utmärkt till låga häckar som man kan se över. Den trivs bäst på halvtorr till torr mark. En gång var det en kund som berättade om en bra lösning han hade hittat på: han hade planterat en häck av rödvide på en hög jordhög, där botten är väldränerad och därmed idealisk för rödvide.

Köp dvärgrödvide på Hackvaxteronline.se

Köp dvärgrödvide på Hackvaxteronline.se

Ska du köpa dvärgrödvide till en ny häck i trädgården? Då har du kommit till rätt ställe, här på Hackvaxteronline.se! Den typ av dvärgrödvide som säljs på vår hemsida är speciellt utvalt för att passa just din trädgård. Den bildar en vacker, livfull häck som passar bra till informella, naturliga trädgårdar. Köp denna vackra häckväxt redan idag!

Hackvaxteronline.se är specialist på häckväxter både för vanliga trädgårdar och större arealer. Den lilla växten dvärgrödvide används huvudsakligen i trädgårdar, men den lämpar sig också väl för plantering i parker eller på godsen, där den trivs väldigt bra. Om det finns flera jordtyper i din trädgård eller på godset, kan denna växt planteras tillsammans med andra häckväxter som trivs på andra jordtyper. Här på vår hemsida kan du klicka dig omkring och se vad vi har att erbjuda!