Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.
Stäng

Hög blommande häck 1

-
Från 864,70 kr

Product Info

Genom att välja detta paket säkerställer du en vacker, hög, blommande häck. Dessa växter lämpar sig utmärkt som avgränsare runt trädgården. Växterna som ingår i paketet fäller sina löv på vintern. Med detta paket kan du åstadkomma 4-5 meter häck.

Växter som ingår i paketet:

Visa mer Visa mindre

Specifications

  • Informell häck Informell häck
  • Blommande växt Blommande växt
  • Brett växande Brett växande
Giftig
Nej
Latinskt namn
-
Produktegenskaper
Lövfällande, Brett växande, Blommande växt, Informell häck
Steg 1Välj rottyp
Vilka rottyper finns tillgängliga
Häckpaket i kruka
Häckpaket i kruka
Från 1 282,10 kr
Häckpaket barrotat
Häckpaket barrotat
Från 864,70 kr
Steg 2Välj antal och meter
Häckpaket i kruka
Tillgänglig
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal per löpmeter
4
Typ av rötter
Häckpaket i kruka
Minsta försäljningsenhet
1
Visa detaljer
Tillgänglig
  • 1+ 1 282,10 kr
Häckpaket barrotat
Tillgänglig
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal per löpmeter
4
Typ av rötter
Häckpaket barrotad
Minsta försäljningsenhet
1
Visa detaljer
Tillgänglig
  • 1+ 864,70 kr

Product Info

Mer om vår blommande häck

Förutom enskilda häckväxter erbjuder vi även paket för anläggandet av blandade häckar. Det finns så många häckväxter att välja mellan, så varför inte kombinera dem i en häck? Då man väljer växter för en blandad häck bör man ta i beaktande att det inte är möjligt att kombinera alla sorters växter med varandra. Somliga växter växer bäst i torr jord, medan andra sorter kräver mycket fuktig jord. Man bör också ta i beaktande att olika växter har olika växtsäsonger, och att de kan vara antingen lövfällande eller vintergröna.

Lyckligtvis har vi redan gjort detta förberedande arbete åt dig. Våra blandade häckpaket består av sorter som passar bra ihop, både vad beträffar växternas egenskaper och utseende. Vi säljer också häckpaket som lämpar sig utmärkt ifall du vill anlägga en blommande häck. I paketet som diskuteras nedan finner du olika blommande växter som kan bli upp till tre meter höga och uppemot fyra - fem meter breda. Dessa häckväxter passar därför mycket väl ifall du vill anlägga en tät och informell häck. Dessutom är samtliga växter blommande, och pryds av sina vackraste och färggladaste blommor på våren.

Häckväxter i detta paket

Paketet för en hög blommande häck består av syrenbuddleja 'Royal Red', prakttry 'Rosea', Forsythia och Spirea 'Grefsheim'. Samtliga häckväxter är lövfällande. Syrenbuddlejan är känd för att den sprider en underbar doft på sommaren, vilket lockar många fjärilar till din trädgård. Den är inte tätvuxen, men pryds däremot av vackra, rödlila blommor som växer i kluster. Prakttry 'Rosea' präglas i sin tur av ljusrosa blommor och mörkgröna blad. Fördelarna med prakttry 'Rosea' är att den trivs i nästan alla jordtyper och att den är vinterhärdig, vilket innebär att den tål frost väl. Prakttry 'Rosea' kan bli upp till tre meter hög.

Forsythian, som pryds av iögonfallande gula blommor, lämpar sig utmärkt som en del av en blandad häck. Den bör beskäras regelbundet för att säkerställa en vacker blomning under påföljande år, men lyckligtvis är resultatet värt allt extra arbete. Vidare bildar Spirea 'Grefsheim' slutligen en rund, klotformad buske. Denna häckväxt trivs bäst i full sol och blommar på våren, från april till maj.

Blommande häck på Hackvaxteronline.se

Paketet för en blommande häck innehåller tjugo häckplantor, med andra ord fem plantor per sort. I vår webbutik kan du snabbt och enkelt beställa detta paket online. Vi är särskilt noggranna med att välja ut häckväxter som passar bra med varandra, eftersom det är frågan om ett paket. Varje planta bör dessutom uppfylla våra strikta kvalitetskrav. Vi levererar naturligtvis enbart växter av högsta möjliga kvalitet åt våra kunder. När du väl har slutfört din beställning kommer vi att se till att paketet når fram till dig snabbt och att växterna är i toppskick.

Visa mer Visa mindre