Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.
Stäng

Hög blommande häck 1

-

Väljer du detta paket, så är du garanterad en vacker, hög, blommande häck. Växterna är lämpliga som avskärmning runt trädgården. Växterna som ingår i paketet fäller sina löv på vintern. Med paketet kan man göra 4-5 meters häck.

Växter som ingår i paketet:

Visa mer Visa mindre
  • Blommande växt Blommande växt
  • Brett växande Brett växande
  • Informell häck Informell häck
Latinskt namn
-
Steg 1Välj rottyp
Vilka rottyper finns tillgängliga
Häckpaket i kruka
Häckpaket i kruka
Från 1 228,20 kr
Häckpaket barrotat
Häckpaket barrotat
Från 761,80 kr
Steg 2Välj antal och meter
Häckpaket i kruka
Tillgänglig
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal per löpmeter
4
Typ af rötter
Häckpaket i kruka
Minsta försäljningsenhet
1
Visa detaljer
Tillgänglig
  • 1+ 1 228,20 kr
Häckpaket barrotat
Tillgänglig
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal per löpmeter
4
Typ af rötter
Häckpaket barrotad
Minsta försäljningsenhet
1
Visa detaljer
Tillgänglig
  • 1+ 761,80 kr

Mer om vår blommande häck

Förutom enskilda häckväxter säljer vi även paket för att anlägga blandade häckar. Det finns nämligen så många sorters häckväxter att det inte är nödvändigt att välja enbart en sort, så varför inte kombinera dem? Då du väljer växterna för din blandade häck bör du dock ta i beaktande att det inte är möjligt att kombinera alla sorters växter med varandra. Somliga häckar växer bättre i torr jord, medan andra kräver mycket fuktig jord. Du måste också räkna med att olika häckar har olika växtsäsonger, och att de kan vara antingen lövfällande eller vintergröna.

Lyckligtvis har vi redan gjort detta förberedande arbete åt dig. Till våra blandade häckpaket har vi valt sorter som passar bra ihop, både vad beträffar växternas egenskaper och utseende. Vi säljer också olika häckpaket som är lämpliga ifall du vill anlägga en blommande häck. I det paket som diskuteras nedan finner du olika blommande häckar som kan bli upp till tre meter höga och uppemot fyra - fem meter breda. Dessa häckväxter passar därför mycket väl ifall du vill skapa en tät, informell häck. Dessutom är samtliga växter blommande, och får sina allra vackraste och färggladaste blommor på våren.

Häckväxter i detta paket

Paketet för en hög blommande häck består av syrenbuddleja 'Royal Red', prakttry 'Rosea', forsythia och Spirea ‘Grefsheim’. Alla dessa häckväxter är lövfällande. Syrenbuddlejan är känd för den underbara doft den sprider på sommaren, vilket lockar många fjärilar till din trädgård. Häcken är inte tätvuxen, men den har vackra, lila-röda blommor som växer i kluster. Prakttry 'Rosea' har ljusrosa blommor och mörkgröna blad. Fördelen med prakttry 'Rosea' är att den trivs i nästan alla jordtyper och att det är en vinterhärdig häckväxt, så den påverkas inte lätt av frost, Prakttry 'Rosea' kan bli upp till tre meter hög.

Forsythian, som har slående gula blommor, är mycket lämplig som en del av en blandad häck. Den bör beskäras regelbundet för att säkerställa att den kan blomma igen följande år, men lyckligtvis är resultatet värt allt extra arbete. Slutligen bildar spirea 'Grefsheim' en rund klotformad buske. Denna häckväxt föredrar ett fullständigt solläge. Den blommar på våren, från april till maj.

Blommande häck på Hackvaxteronline.se

Paketet för en blommande häck innehåller totalt tjugo häckväxter, med andra ord fem växter per sort. Du kan beställa detta paket snabbt och enkelt i vår webbutik. Vi är särskilt noggranna med att välja de nödvändiga häckväxterna, eftersom det är frågan om ett paket. Varje planta måste dessutom uppfylla våra strikta krav. Vi levererar naturligtvis enbart växter av högsta möjliga kvalitet åt våra kunder. Även efter att du har beställt ditt paket från oss, kommer vi att se till att det når fram till dig snabbt och att växterna är i toppskick.

Visa mer Visa mindre