Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Färdighäck online

Färdighäck online

Färdighäck-konceptet

Många trädgårdsmästare och trädgårdsägare har redan bekantat sig med färdighäck-konceptet. En färdighäck är en vacker, fyllig och fullvuxen häck som görs klar på plantskolan och kan planteras ut direkt. Har du inte tålamod eller lust att vänta tills häcken växer till sig och vill du hellre ha en tät, (insyns)skyddande häck utan att behöva vänta? Färdighäcken gör det möjligt. Odlarna har skött om plantorna i åratal. Alla de plantor som finns i webbshoppen har stått ute på fältet i flera år och har klippts, vattnats och gödslats med jämna mellanrum med hjälp av moderna tekniker. Låt de professionella odlarna göra sitt arbete och njut av resultatet!

Färdighäck - sorter och storlekar

Färdighäck - sorter och storlekar

Färdighäcken finns i flera varianter och storlekar, exempelvis idegran, avenbok, bok, hortensia, thuja och mer. På Hackvaxteronline.se har vi ett mycket brett utbud av sorter, så att alla kan hitta något de gillar. Hos oss är du garanterad att hitta just den sort som passar dina önskemål. Våra växter och leverantörer är noga utvalda för att säkerställa att vi erbjuder färska växter av bästa möjliga kvalitet och till bra priser. Hos oss kan du köpa både små (t.ex. buxbom) och högre (t.ex. thuja) häckplantor eller häckelement. Dessutom har vi några krukodlade häckplantor i sortimentet. Små häckväxter finns till låga priser, men de större plantorna är dyrare då de är ganska svåra att odla. Stora element används därför främst för att reparera fula delar av en existerande häck som en enkel och snabb lösning.

Köp färdighäck online

Köp färdighäck online

Vad är fördelen med att köpa färdighäck på nätet? Här ger vi en kort genomgång av fördelarna. Färdighäcken är inte för alla - den är för dem som vill ha ett enklare och snabbare alternativ när det ska bli häck. Men man måste ha något att välja på. Det är där vi kommer in. Hackvaxteronline.se har ett av de största urvalen av färdiga häckar i Sverige. Letar du efter en stor färdighäck, så kan du välja bland över 15 sorter. Vi har många fler sorter och varianter än de flesta plantskolor. Dessutom levererar vi till din dörr, så du behöver inte hyra en lastbil för att transportera växterna hem. Och det behöver inte kosta en förmögenhet: våra färdighäckplantor erbjuds till de bästa priserna på marknaden.