Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Leylandcypress

Cupressocyparis leylandii (leylandcypress) är en av de snabbast växande sorterna av barrväxter i världen. Cupressocyparis leylandii kan växa upp till 80 cm per år, beroende på läge och dagsljus. Särskilt de vita sorterna av cupressocyparis leylandii har ett öppet växtsätt de första åren och växer ihop först därefter. Cupressocyparis-sorter är alla tätväxande från början och bildar alltså täta häckar mycket snabbare än andra växter. Beskärning av cupressocyparis leylandii skall göras två gånger om året för att få en fin, tät häck.

Filtrera
Filtrera
Nuvarande filter
  1. Maximal höjd i cm 500 - 600 Radera den här artikeln
Förfina urvalet
Visa som Rutnät Listvy

2 produkter

Visa
per sida
Sortera på
Leylandcypress
Leylandcypress
Från 87,70 kr
  • Lämplig för små trädgårdar Lämplig för små trädgårdar
  • Snabbväxande Snabbväxande
  • Ytterst vinterhärdig Ytterst vinterhärdig
Leylandcypress 'Castlewellan Gold'
Leylandcypress 'Castlewellan Gold'
Från 134,80 kr
  • Lämplig för små trädgårdar Lämplig för små trädgårdar
  • Snabbväxande Snabbväxande
  • Ger insynsskydd snabbt Ger insynsskydd snabbt
  • Ytterst vinterhärdig Ytterst vinterhärdig

Leylandcypress - mer information

Leylandcypress som häck

Leylandcypress som häck

Leylandcypress är en folkkär häckväxt. Det finns det många bra skäl till. Eftersom växten växer så fort planteras den ofta vid nya bostader för att skapa lä och skydd runt huset med detsamma. Vidare är den vackra, gröna färg som dessa häckväxter behåller året runt förstås mycket attraktiv. Leylandii är helt enkelt underbara barrväxter som lämpar sig oerhört bra som häck.

Leylandcypress blir inte omedelbart till en tät häck. Trots dess snabba tillväxt måste du ha tålamod, men hur mycket du får vänta beror på sorten. På Hackvaxteronline.se kan du köpa olika sorter av leylandcypress, som har valts för sina goda egenskaper i trädgården. När du klickar på bilderna ovan får du mer information om de sorter som vi erbjuder.

Köp leylandcypress på Hackvaxteronline.se

Köp leylandcypress på Hackvaxteronline.se

Leylandcypressen är en av många svenskar omtyckt häckväxt som säljs av många leverantörer. Hackvaxteronline.se försöker stå ut från de andra leverantörerna med våra låga priser och vår personliga service. Våra kunder vet var de har oss. Och det är inte bara leylandcypress de köper hos oss: även de många andra häckväxter som säljs i vår butik gör att kunderna handlar hos oss. Det är ett naturligt val att köpa leylandcypress på Hackvaxteronline.se!

Snabb leverans är mycket viktigt för Hackvaxteronline.se. När du beställer leylandcypress i vår webbshop, börjar vi genast att behandla din beställning. Vi ser till att barrväxterna levereras till dig på bara några dagar. Om det tar längre tid, kommer du att informeras om detta. För oss innebär god service nämligen också tydlig information och full insyn i vårt arbete. Så fungerar det på Hackvaxteronline.se!