Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Barrväxter och barrväxter som häck

Barrväxter och barrväxter som häck

Barrväxter är det första man tänker på vad gäller höga, vintergröna och täta häckar. Barrväxter är bland de mer kända häckväxterna. Alla sorter av barrträd har gemensamt att de skapar en snygg, imponerande häck utan att kräva så mycket skötsel. Barrträd ger skydd och skapar avskildhet i trädgården.

Våra barrväxter har alla sina egna unika egenskaper (till motsvarande priser). På Hackvaxteronline.se ser vi att thuja och idegran är väldigt populära och omtyckta häckväxter, men även våra cypresser är perfekta som häck. Vi är därför stolta över att ha ett stort urval av barrträd, som vi naturligtvis säljer till rimliga priser.

Barrträd - sorter

Barrträd - sorter

Det finns en massa olika sorter av barrväxter. De varianter som säljs i vår webbshop trivs utmärkt under våra klimatförhållanden och är lämpliga för odling i svenska trädgårdar. Våra barrträd klarar även de kallaste vintrar, samt blöta somrar.

  • Cypressen utmärker sig genom att vara mycket graciös och frodig och kan bidra till att ge din trädgård ett nytt utseende. Cypresser ogillar blöta jordar.
  • Leylandcypresser växer mycket snabbt, så du får en häck som är hög och tät på ingen tid alls. Men just därför att den växer så snabbt, måste den beskäras regelbundet.
  • Thuja har många bra egenskaper: thuja växer snabbt, är långlivad och inte kräsen på jordmån eller växtförhållanden. Thuja-växter är enkla att beskära och tål att tuktas hårt, bara du lämnar kvar några barr på sidogrenarna.
  • Nästan alla är överens om att idegranen är en mycket lämplig häckväxt. Det finns inga nackdelar med denna växt, förutom att den är giftig - se till att husdjur inte äter av den.

Vilken växt man ska välja beror på vilka krav som man ställer på växterna, så det finns många faktorer att tänka på när du planerar att plantera häckplantor. Du kan dock alltid vara säker på att produkterna du köper hos oss är bland de bästa på marknaden. Våra vackra häckväxter kan förgylla din trädgård på många olika sätt - ta en titt i katalogen och se hur vi kan hjälpa dig!

Barrväxter online

Barrväxter online

Det är inte svårt att köpa barrträd online från vår nätbutik. Nätbutiken är utformad så att du enkelt och snabbt kan välja rätt häckplanta. Systemet räknar ut det för dig fördelaktigaste priset (inkl frakt). När du skickat ordern ska vi leverera plantorna hem till dig så snabbt som möjligt, så att du kan plantera dem i trädgården direkt.