Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Balkonglådor

På Hackvaxteronline.se kan du välja mellan många olika häckväxter som kan planteras i din trädgård, men visste du att vi även bjuder färdighäckar som du kan utnyttja till att ha avskildhet på din balkong, takterrass, innergård eller trädgårdsterrass? Dessa kan du till exempel placera i våra speciellt utvalda blomkrukor för häckar. Men vi erbjuder också andra former och storlekar av krukor för solitär placering av växter eller träd. Ett brett urval gör att du kan välja precis de krukorna som bäst passar din stil och situation. Våra krukor har nämligen var sin egen stämning och blomkrukorna som du väljer måste naturligtvis passa ihop med utseendet på din trädgård. Därför erbjuder vi olika stilar, storlekar, färger och former.

Våra krukor indelas i tre olika stilar: naturligt utseende, betongutseende och gentil & modern. Alla krukor är gjorda av plast, men därför att de har olika ytor skapar varenda typ en hel annan atmosfär. Växtkrukorna med ett naturligt utseende har mjuka färger som smälter in i den naturliga omgivingen. Betongutseendet har betongens robusta utseende, men kan ändå flyttas lätt på grund av användningen av plast. Gentil & modern stil är precis det: underbar eleganta krukor med en modern och stilig look.

Växtkrukorna är gjorda av glasfiberarmerad plast (GRP) eller polyester. De är därför lätta men ändå robusta. De tålar också frost och UV-ljus. Krukorna är av hög kvalitet och är tillverkade av de bästa materialen så att de kan stå utanför både i vintern och sommaren utan att missfärgas eller bryta. För att garantera detta får du fem års tillverkargaranti på växtkrukorna.

Växtkrukor_1

Att beställa krukor

På Hackvaxteronline.se kan du mycket enkelt beställa olika typer av krukor, lösa eller i kombination med dina valda häckar, häckväxter eller träd. Beställningsförfarandet är enkelt. Först väljer du den stilen som passar dig bäst: naturligt utseende, betongutseende eller gentil & modern. Sedan får du valet mellan olika former, dimensioner och färger. Formerna, färgerna och måtten kan variera för varje stil.

Hackvaxteronline.se levererar snabbt, är pålitligt och erbjuder bra service. Vi sköter kontakten med leverantörer och kvalitetskontroll, du behöver bara vänta på din beställning. Om du behöver råd om hur du väljer dina krukor i kombination med våra häckväxter, kan du alltid kontakta vår kundtjänst. De pratar gärna med dig.

Växtkrukor_2