Jämför produkter
  1. Radera den här artikeln
Lägg till flera produkter i jämförelsen Jämför
Du har inga artiklar att jämföra.

Balkonglådor

På Hackvaxteronline.se kan du välja mellan många olika häckväxter som du kan plantera i din trädgård, men visste du att vi även erbjuder färdighäckar som du kan utnyttja till att åstadkomma avskildhet på din balkong, takterrass, innergård eller trädgårdsterrass? Dessa färdighäckar kan du till exempel plantera i våra speciellt för häckar avsedda blomkrukor. Utöver dessa erbjuder vi också krukor i andra former och storlekar för plantering av solitära växter eller träd. Ett brett urval gör att du kan välja exakt de krukor som passar bäst just för dig och din trädgård. Var och en av dessa krukor präglas nämligen av ett karakteristiskt utseende, och blomkrukorna som du väljer måste naturligtvis passa ihop med din trädgård. Därför erbjuder vi krukor i olika stilar, storlekar, färger och former.

Våra krukor indelas i tre olika stilar: naturligt utseende, betongaktigt utseende och tajt & modernt utseende. Alla krukor är gjorda av plast, men eftersom de har olika ytor bidrar de olika krukorna till fullkomligt olika atmosfärer i trädgården. Växtkrukorna med ett naturligt utseende kännetecknas av mjuka färger som smälter in i en naturlig omgivning. Krukorna med ett betongaktigt utseende ser robusta ut, men kan ändå lätt flyttas eftersom de är gjorda av plast. Våra tajta & moderna krukor kännetecknas däremot av ett underbart och elegant utseende som bidrar till en modern och stilig trädgård.

Växtkrukorna är gjorda av glasfiberarmerad plast (GRP) eller polyester, vilket gör att de är lätta men samtidigt robusta. De tål också frost och UV-ljus väl. Krukorna är av hög kvalitet och är tillverkade av bästa möjliga material, så att de kan stå utomhus både under vintern och sommaren utan att de missfärgas eller går sönder. Av denna anledning erbjuder vi fem års tillverkargaranti på växtkrukorna.

Växtkrukor_1

Beställ krukor online

På Hackvaxteronline.se kan du mycket enkelt beställa olika typer av krukor, enskilt eller i kombination med de häckar, häckväxter eller träd du har valt. Beställningsförfarandet är enkelt: välj först den stil som passar dig bäst: naturligt utseende, betongaktigt utseende eller tajt & modern. Sedan kan du välja mellan olika former, dimensioner och färger. Formerna, färgerna och måtten kan variera för varje stil.

Hackvaxteronline.se erbjuder snabb leverans, pålitlighet och bra service. Vi sköter kontakten med leverantörerna samt kvalitetskontrollen; du behöver bara vänta på att din beställning anländer hem till dig. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du behöver råd gällande valet av krukor i kombination med våra häckväxter, vår professionella personal hjälper dig gärna!

Växtkrukor_2